Workshops voor bedrijven

Op zoek naar een programma op maat?

Vitaminekuren voor bedrijven

Ben jij voor jouw bedrijf op zoek naar een leuke teambuilding, een volledige dag met fijne en leerrijke workshops of een ondersteuning voor je wellbeing programma?

Teambuilding

 Een kookworkshop brengt mensen dichter bij elkaar en je draait vaak de bestaande rollen om. Dit brengt een nieuwe en frisse dynamiek in je teams. 

 

 

GezondheidsdagEN

 Een dag waarbij de focus op gezondheid ligt. Op de planning een workshop rond gezonde voeding, een kookworkshop rond gezond ontbijt & lunchbox en een workshop rond productiviteit en aandacht.

Wellbeing@ work

Ter ondersteuning van je wellbeing programma, hebben wij een aangepast programma dat volledig draait rond voeding, slaap, focus en aanleren van nieuwe gewoontes 

 

 

kookschool leer relaxed te koken

 

Over onze vitamientjes…

Onze bedrijfsworkshops focussen op gezonde voeding.

We weten allemaal dat werknemers vaak onder hoge druk staan en dikwijls te weinig tijd hebben, zowel thuis als op de werkvloer. Vaak schiet gezond eten er dan bij in en wordt er teruggevallen op snelle en makkelijke convenience en fast food. 

Ongezonde voeding heeft echter een grote impact op het welzijn van je medewerkers en daarom is het ook als bedrijf interessant hier aandacht aan te besteden. 

We hebben hiervoor verschillende workshops, lezingen, focusdagen en langer lopende programma’s ontwikkeld.

We koppelen steeds het nuttige aan het aangename!

Bovendien kan je bij ons voor al deze producten gebruik maken van de KMO Portefeuille

 

Voordelen

De impact van gezonde voeding op ons algemeen welbevinden en onze gezondheid valt niet te ontkennen. De gevolgen van ongezonde voeding hebben hun impact op ziektes, op productiviteit en aandacht, maar ook op ons humeur. Werknemers die vaker gezonde voeding in hun dagelijks eetpatroon weten te integreren zijn:

  • minder vaak afwezig door ziekte 
  • zijn minder vatbaar voor stress & burnout 
  • zijn productiever, want hun hersenen werken beter 
  • kunnen langer gefocused werken 
  • hebben meer energie 
  • zijn beter gehumeurd en zorgen voor een betere sfeer op je bedrijf 
  • we werken volledig op maat van jou en je werknemers. Logisch, want een vb. consultancy bedrijf zal andere noden hebben dan vb. een bouwbedrijf
Adres kookstudio

Reepstraat 26 - 9660 Brakel

GSM

 

0498/18.88.55